CATALYST-PLATTFORMEN ER HER

Kjøreturen du har ventet på

Ryktet har nok nådd deg nå. En helt ny Arctic Cat-plattform bygget opp fra grunnen av og som vil revolusjonere snøscooterindustrien er på vei. CATALYST-plattformen er så mye mer enn bare aggressivt, topp-moderne utseende. Dens teknologiske fremskritt skiller den ut fra alt annet du har sett før. Det er på tide å se lenger enn det slanke aerodynamiske designet, for denne plattformen endrer alt.

UTFORSK CATALYST-PLATTFORMEN

Vi bygde den fra skiene og oppover for å gi deg en helt ny kjøreopplevelse. Bruk dette interaktive verktøyet til å utforske funksjonene som gjør CATALYST-plattfomen til den kjøreturen du har ventet på.

slep
Laster …
Kalibrert fjæring

CATALYST-plattformen tar et sentralisert design som er ideelt for alle kjørestiler og parer det med tradisjonell fjæring og styring for å levere en unik opplevelse for hvert segment. I løype- og hybrid-familiene har drivakselen og fremre og bakre fjæring blitt posisjonert lenger bak for å optimalisere scooterbalanse og øke bakkeklaring. Ved å senke de øvre A-armene og gjøre spindlene kortere vil dette nye designet gi deg et mer posisjons-reagerende kjøretøy med forbedret svingevne. Med forholdsstyring paret med progressiv styring tilbyr dette innovative designet en lettere, strammere følelse som bruker kraft først for å imitere følelsen av servostyring.

På fjellsiden er førerposisjonen optimalisert for flyt. Det lavere tyngdekraftsenteret på CATALYST-plattformen jobber sammen med føreren for å forbedre klatring, skjæring og nedfart. Den har også midlinjebasert vertikal styrepost for en lettere, mer tilpasningsdyktig opplevelse. Dette oppnås ved å integrere det nye inntaket, eksos og chassis. I tillegg har de nye spindlene og forstillingen begge blitt optimalisert for manøver utenfor løype mens den fortsatt er kapabel i løypa.

Lav motor

Den smale, tett sammenpressede og fullstendig balanserte plattformen har Arctic Cats eksklusive lave motordesign. Designet utnytter den svært pålitelige og vesentlig forbedrede C-TEC2™ 600, 2-takts, 125-hestekrefter klassemotoren tettpakket med lett eksos med luftboksen foran og posisjonert lavt mot bakken for optimal stabilitet. Med denne nye likevekten vil du føle forskjellen på hver kjøretur.

Lavere tyngdekraftsenter

Ved å starte fra midten og sentralisere de tyngste komponentene i CATALYST-plattformen har Arctic Cat-ingeniører designet et mer reaktivt design som krever mindre førerinnsats enn noensinne før. Alt ved denne plattformen er optimalisert for å holde vekten sentralisert og balansert, fra det eksklusive lave motordesignet til det innovative og smale ADAPT CVT-systemet. Formen på bensintanken på 42 liter bidrar til dette enestående designet samtidig som det leverer aggressiv ergonomi og opprettholder konstant opphenting av drivstoff.

ATACH™-tilbehørssystem

CATALYST-plattformen har det første innebyggede tilbehørssystemet med nøkkellåser for å sikre et utvalg av bagger og tilbehør på scooteren din. Det er ingen uskjønne nagler og bolter her. ATACH™ er sømløst integrert, enkelt å bruke og fullstendig sikkert. Dette er bare begynnelsen – se etter mer tilbehør som snart vil bli lagt til systemet.

Rekonstruert chassis

Et chassis i én del av ultra-høy-styrke stål med en aluminiumstunnel leverer steinhard støtte og bransjeledende holdbarhet samtidig som det leverer et optimalisert, kompakt design for forbedret pakking og ergonomi. Den helt nye, moderne konstruksjonen leverer forbedrede sveiseledd på chassiset for å dempe stress. Dette resulterer i sterke, mer effektive komponenter som er enklere å foreta service på.

Enkel service

Det robuste nye beltedriftsystemet forbedrer ytelse med færre deler, og gjør vedlikehold enklere enn noensinne. Med en justerbar midtdistanse for flere giralternativer er selv utskifting av belte forenklet. Det er smertefritt å få tilgang til de forskjellige avdelingene på scooteren din med CATALYST-chassiset: plastpanelenes verktøyfrie design muliggjør rask tilgang til komponenter som belte, oljereservoar og kjølevæske. Du kan også få tilgang til batteriet med en kvart dreiing av setet.

Omdefinert ergonomi

Det smalere scooterdesignet og den optimaliserte formen på bensintanken gir deg mer manøvrerbarhet, smidighet og komfort når du kjører en scooter med CATALYST-plattformen. Med reviderte kroppspaneler, en smalnet tunnel med mer skaper denne plattformen et idealisert førergrensesnitt. Du vil oppleve mindre rekyl med den nye repføringen som spretter tilbake. De nydesignede stigbrettene og tåstoppene i kompositt, som har blitt optimalisert for hvert segment, vil redusere vibrasjoner i føttene dine. Paret med det sentraliserte designet vil disse ergonomiske oppdateringene minimere førerutmattelse, og gi deg mer selvsikkerhet og kontroll over kjøreturen din.

10 % vektreduksjon

Utstyrt med færre deler, lettere seter, en fullstendig redesignet inntakskonfigurasjon og mange flere vektreduserende komponenter bringer CATALYST-plattformen en drastisk 10 % vektreduksjon til løype-, hybrid- og fjell-segmentene. ADAPT CVT-systemet og festerreduksjonen bidrar til denne vektreduksjonen, og det nye beltedriftsystemet veier mindre enn halvparten av vekten til det nåværende kjededriftsystemet. I tillegg til dette, i modeller med CATALYST-plattformen er motoren montert med en lang fiberkompositt kontrollenke for moment med en integrert variatorbeskytter. Ikke bare reduserer dette vekt, men det forbedrer også demping av motorvibrasjon.

Din sjanse til å forhåndsbestille er 7 Mars, 2023

CATALYST-plattformen vil være tilgjengelig på alle modeller i 2024 600-klassen.

Få plattformoppdateringer
fjell catalyst arctic cat

Mountain

løype scooter zr catalyst arctic cat snøscooter

Løype

hybrid catalyst arctic cat

Crossover

SPØRSMÅL OG SVAR MED INGENIØRER

CATALYST-plattformen er her, og nå har du sjansen til å finne ut mer om den nye plattformen fra mennene og kvinnene som skapte den.

SE HVA ANDRE SIER