ATACH

CATALYST 4-punkts låsesystem

Snøscooteren din skal passe alle dine behov, og nå, med det helt nye ATACH 4-puntkslåsesystemet kan du justere kjøretøyet ditt med et knepp. Dette revolusjonære systemet lar deg installere og fjerne tilbehør på sekunder, så enten du er hjemme, i utstillingslokalet eller ute i løypa, har du fleksibiliteten til å gjøre scooteren din til din egen. 

Lås inn enkelt

Alle CATALYST-plattformmodeller kommer utstyrt fra fabrikken med minst to monteringspunkter for ATACH-tilbehør. Installasjonen er rask og enkel: skyv helt enkelt tilbehøret ditt på plass med et klikk. Du trenger ingen modifikasjoner, fester eller verktøy.

Holdbar design

ATACH er bygget for de tøffeste forholdene. Dette solide systemet er bygget med kompositt med høy styrke og utnytter støvdeksler for å holde systemet rent når det ikke er i bruk.

Hold den TRYGG

Tilbehøret ditt er trygt når det er installert med ATACH. Ved å bruke den medfølgende nøkkelen kan du låse tilbehøret ditt på scooteren din for å forhindre tyveri. Selv uten låsing vil tilbehøret forbli sikkert festet til sleden din.