Black Cats

De beste i villmarken

Hos Arctic Cat lever vi for den perfekte kjøreturen og presser oss selv alltid til det neste nivået. Våre eliteførere – mestre av backcountry – legemliggjør dette med sin lidenskap og sine evner. Vi er så stolte over å ha noen av de største innen sporten på vårt team. Med utallige konkurranseseire over hele verden, Black Cats lever for å kjøre og for å være de beste.

Rob Kincaid
Rob Kincaid

Rob Kincaid

Backcountry

Rob var ekstraordinær. Med en personlighet ulik noen andre, etterlot han sitt merke på bransjen og vil for alltid være en legende innen idretten. Rob var mer enn en snøscooterfører, han var en flott far, ektemann og mentor for mange. Rob vil alltid være en del av Black Cats-familien.

David McClure
David McClure

David McClure

Backcountry

David er opprinnelig fra Swan Valley, Idaho og er en prisbelønt bakkekjører med åtte verdensmesterskap, flere poengtitler, to King of the Hill-titler og enda flere venner og minner på veien.

Riley Kincaid
Riley Kincaid

Riley Kincaid

Backcountry

Riley Kincaid er en ung og kommende fører i villmarks- og bakkekjøringsverdenen. Riley er sønn av villmarkslegenden Rob Kincaid og ble praktisk talt født på en snøskuter. Hans lidenskap for idretten er i blodet.

Maverick Walker
Maverick Walker

Maverick Walker

Backcountry

Maverik Walker, som bor i Colville, WA, kommer helt fra Pacific Northwest. Maverick er én av de mest beskjedne utøverne i bransjen, men du ville ikke tro det med tanke på hans aggressive kjørestil. Se Maverick få seg litt tid i luften på sin Arctic Cat denne sesongen.

Kyle Saxton
Kyle Saxton

Kyle Saxton

Backcountry

Montanas aller beste, Kyle Sexton, er kjent for å gasse på og gjøre det med stil. Du kan finne Kyle i områder som mange drømmer om, og som bare noen få kan nå.