ATAC

Fjæring som kan justeres i fart

Enten du drar ut i løypene eller utforsker backcountry, vet du ikke hva slags terreng du vil møte. Nå har ATAC®-fjæring som kan justeres i fart forenklet kjøreturen. Med trykknappkommando av tre fasthetsinnstillinger, kan du enkelt justere støtdemperinnstillingene med bare et knappetrykk. I tillegg lar utlåsningsmodus og to individuelle førerprofiler deg fininnstille den perfekte kjøreturen raskere enn noensinne. Tidligere kjent som iACT.

ATAC Fox Shocks for Snowmobiles

FOX® ZERO IQS-STØTDEMPERE

ATAC®s FOX ZERO-støtdempere som kan justeres i fart har sammensatte reservoarer, tre kompresjonsinnstillinger (myk, middels og fast) og to standard fjæringsinnstillinger, med et elektronisk kontrollsystem som er designet og utviklet med Arctic Cat-teknologi.

ATAC Three Settings for Snowmobiles

TRE FABRIKKINNSTILTE FJÆRINGSINNSTILLINGER

Uansett hvilket terreng du møter garanterer de myke, middels og faste innstillingene for fjæring deg den perfekte kjøreturen.

ATAC Two Driver Profiles for Snowmobiles

TO FØRERPROFILER SOM KAN TILPASSES

Finjuster kjøreturen din mer presist enn noensinne med avanserte innstillinger som lar deg fininnstille forholdet av kontroll mellom ski-støtdemperne og de bakre belte-støtdemperne. ATAC® kan huske to førerprofiler med deres egne tilpassede innstillinger.

ATAC Technologies Digital Display for Snowmobiles

DIGITALT DISPLAY

Få en umiddelbar avlesning av hvilken fasthetsinnstilling du har valgt – myk, middels eller fast – fra den digitale instrumentmåleren.

ATAC Push Button Control Technology for Snowmobiles

PRAKTISK TRYKKNAPPKONTROLL

Du trenger ikke lenger gå av snøscooteren din for å stille inn en ny kompresjonsinnstilling. ATAC® gjør det enkelt å skifte mellom myke, middels og faste innstillinger med bare et trykk på en knapp montert på styret.