ATAC

Fjæring som kan justeres i fart

Enten du drar ut i løypene eller utforsker backcountry, vet du ikke hva slags terreng du vil møte. Nå har ATAC®-fjæring som kan justeres i fart forenklet kjøreturen. Med trykknappkommando av tre fasthetsinnstillinger, kan du enkelt justere støtdemperinnstillingene med bare ett klikk. I tillegg lar utlåsningsmodus og to individuelle førerprofiler deg fininnstille den perfekte kjøreturen raskere enn noensinne.

ATAC Fox-støtdempere for snøscootere

FOX® ZERO IQS-STØTDEMPERE

ATAC®s FOX ZERO-støtdempere som kan justeres i fart har sammensatte reservoarer, tre kompresjonsinnstillinger og to standard fjæringsinnstillinger, med et elektronisk kontrollsystem som er designet og utviklet med Arctic Cat-teknologi.

ATAC Tre innstillinger for snøscootere

TRE FABRIKKINNSTILTE FJÆRINGSINNSTILLINGER

Uansett hvilket terreng du møter garanterer de myke, middels og faste innstillingene for fjæring deg den perfekte kjøreturen.

ATAC To førerprofiler for snøscootere

TO FØRERPROFILER SOM KAN TILPASSES

Finjuster kjøreturen din mer presist enn noensinne med avanserte innstillinger som lar deg fininnstille forholdet av kontroll mellom ski-støtdemperne og de bakre belte-støtdemperne. ATAC® kan huske to førerprofiler med deres egne tilpassede innstillinger.

ATAC-teknologier digitalt display for snøscootere

DIGITALT DISPLAY

Få en umiddelbar avlesning av hvilken fasthetsinnstilling du har valgt – myk, middels eller fast – fra den digitale instrumentmåleren.

ATAC-trykknappkontrollteknologi for snøscootere

PRAKTISK TRYKKNAPPKONTROLL

Du trenger ikke lenger gå av snøscooteren din for å stille inn en ny kompresjonsinnstilling. ATAC gjør det enkelt å skifte mellom innstillinger for fjæring med bare et trykk på en knapp montert på styret.