Om Textron

LÆR MER OM MODERSELSKAPET VÅRT

Textron Inc. (NYSE: TXT) er ikke bare ett av selskapene i verden som er best kjent for å drive i flere bransjer, det er en pioner innen den diversifiserte forretningsmodellen.

Textron ble grunnlagt i 1923 og har vokst til et nettverk av virksomheter med total omsetning på $14,2 milliarder, og omtrent 35 000 ansatte med anlegg og tilstedeværelse i 25 land, og betjener en allsidig og global kundebase. Med hovedkvarter i Providence, Rhode Island, USA, er Textron rangert som nummer 228 på FORTUNE 500-listen over de største amerikanske selskaper. Organisatorisk består Textron av et antall underselskaper og driftsavdelinger, som er ansvarlige for daglig drift av deres virksomheter.

Selv om vi er svært stolte av vår lange historie, er vi enda mer begeistret for fremtiden. Textron er et selskap som driver i flere bransjer som anerkjent for sine kraftige varemerker, forretningsprosesser i verdensklasse og talentfulle mennesker. Ved å sette kunder først i alt vi gjør, fortsetter Textron å vokse som en industrileder med sterke merker som BellCessnaBeechcraftKautexLycomingE-Z-GO og Textron Systems blant andre.

Arctic Cat ble en del av Textron i 2017. Kjøretøyene våre blir nå designet og bygget av Textron Specialized Vehicles, en avdeling av Textron som også produserer Cushman kommersielle og industrielle nyttekjøretøy, E-Z-GO golfbiler, Jacobsen plenutstyr og Textron bakkestøtteutstyr.