Alpha One

Bakfjæring med enkel rail

Lås opp fjellet med den banebrytende Alpha One® bakfjæring med enkel rail. I stedet for å bruke to skinner som en slide rail-fjæring, går den enkle aluminiumsskinnen rett ned langs midten på et Power Claw™-belte. Med minimal input får du uanstrengt svinging i dyp snø, sidelengs kjøring i fjellsider og så mye mer. Ingen annen snøscooter kan sammenlignes. 

Alpha One Technology for Snowmobiles

Bakre skinne med enkel rail

Alpha One Single-Beam Rear Suspension is the first rear suspension of its kind. Dette revolusjonære skiftet fra to rails til ett skaper et enkelt svingpunkt ned til midten av Power Claw-beltet, slik at du kan skjære opp fjellet med enkelthet. med en ekstrudert aluminiumskonstruksjon og festepunkter i magnesium gir denne lette, slanke og dristige designen deg forsterket kontroll og smidighet.

Alpha One Technology for Snowmobiles

Mer manøvrerbarhet

Med et enkelt svingpunkt, tar snøscooteren seg inn i hver sving og kjører sidelengs i bakker som om det er helt naturlig. Ingen vil engang komme i nærheten av løypa du kjører opp. Med mindre førerinput vil du låse opp ubegrensede muligheter.

Alpha One Technologies for Snowmobiles

STARTER LETT, FORBLIR LETT

Alpha One-snøscootere gjør lettvektsytelse til standarden. Den enkle railen kaster bort snø, mens dobbelt-railfjæringen fanger den i bunnrammen. Scooteren holder seg lett og enkel å manøvrere hele dagen.