Alpha One

Bakfjæring med enkel rail

Lås opp fjellet med den banebrytende Alpha One® bakfjæring med enkel rail. I stedet for å bruke to skinner som en slide rail-fjæring, går den enkle aluminiumsskinnen rett ned langs midten på et Power Claw™-belte. Med minimal input får du uanstrengt svinging i dyp snø, sidelengs kjøring i fjellsider og så mye mer. Ingen annen snøscooter kan sammenlignes. 

Alpha One-teknologi for snøscootere

BAKRE SKINNE MED ENKEL RAIL

ALPHA ONE understell med enkel rail er det første understellet av sin type. Skiftet fra to rails til ett skaper et enkelt svingpunkt ned til midten av Power Claw-beltet, slik at du enkelt kjører over fjellet. med en ekstrudert aluminiumskonstruksjon og festepunkter i magnesium gir denne lette, slanke og dristige designen deg forsterket kontroll og smidighet.

Alpha One-teknologi for snøscootere

Mer manøvrerbarhet

Med ett enkelt svingpunkt, tar snøscooteren seg helt naturlig inn i hver sving. Selv med et lengre belte kan scooteren din takle hardere svinger i tekniske situasjoner sammenlignet med snøscootere med kort belte og dobbel rail. Enestående manøvrerbarhet gir ubegrensede muligheter.

Alpha One-teknologier for snøscootere

STARTER LETT, FORBLIR LETT

ALPHA ONE-snøscootere gjør lettvektsytelse til standarden. Den enkle railen kaster bort snø, mens dobbelt-railfjæringen fanger den i bunnrammen. På toppen av dette utjevner skrenssystemet flyt over bredden av beltet, slik at du synker mindre og fortsetter å være i bevegelse gjennom hele dagen.