Om Arctic Cat

Lidenskap er kraft

Den kan bestige fjell. Gjøre en hard arbeidsdag til en vel utført jobb. Og, den kan ta et Minnesota-basert snøskuterselskap fra en beskjeden begynnelse til et av de mest inspirerende navnene innen motorsport. Hos Arctic Cat® lever vi for det uforglemmelige og etterstreber det umulige. Fordi når vår lidenskap for å bygge presisjonskonstruerte maskiner møter din lidenskap for å utforske naturen, er ingenting utenfor rekkevidde.

Vår historie

Vi ble til i nord, oppfostret på snø og grus, og vi fikk vår ilddåp ved å hjelpe eventyrere med å teste grensene sine. Og hjemmet vårt er fortsatt på Minnesotas store sletter. Arctic Cat ble grunnlagt av Edgar Hetteen i 1962 og ble forvandlet til en ledende snøskuter-, side-ved-side-kjøretøy og ATV-produsent over flere tiår med stikjøring, racing og det å bringe venner og familier sammen. Vårt fellesskap er sammensveiset, lidenskapelig og stolt. Og vi elsker å være en del av det.

I 2017 begynte en ny æra i Arctic Cat-historien, da vi slo oss sammen med Textron Inc-familien av merker, som inkluderer Bell®-helikoptre, Cessna-fly og mer. På grunn av Textrons bakgrunn innen kraft-, ytelse- og presisjonskonstruksjon, ble avgjørelsen tatt om å endre terrengproduktmerket fra Arctic Cat til Textron Off Road.

Som Textron Off Road skapte vi noen av våre mest inspirerende kjøretøy så langt, inkludert den lenge etterlengtede Wildcat XX med sitt bransjeledende fjæringssystem. Men når vi lyttet til våre lojale førere, ble det klart at deres lidenskap for Arctic Cat-merket forble sterk. Det er derfor vi i 2019 bestemte at terrengkjøretøyene våre igjen skulle bære Arctic Cat-navnet.

I dag skjer hoveddelen av produksjonen vår på vårt anlegg i Thief River Falls, Minnesota, med stier i nærheten og fjellene bare en dags kjøretur unna. Kjøretøyene våre utforsker verden, men de starter alle med amerikanske arbeidere og en amerikansk arbeidsetikk. Bare enda en grunn til at vi er stolte over å stå bak hver eneste maskin vi bygger.

DETTE ER TEXTRON

Lær om vårt moderselskap og noen av dets mest kraftige merker.