Ny kampanje for å feire snøskuterkjøring
12. juni 2019

Ny kampanje for å feire snøskuterkjøring

HASLETT, MI, 31. mai 2019: Snøskuterprodusentene organiserer og støtter i fellesskap et nytt, nord-amerikansk «Internasjonal snøskuterfeiring»-forhandlerarrangement, som finner sted 25.-27. oktober 2019. Det forhandlerfokuserte arrangementet vil feire snøskuterfellesskapet og forberede for den kommende sesongen. Alle snøskuterforhandlere, lokale klubber og foreninger/føderasjoner over hele USA og Canada er invitert til å delta i arrangementet.

Feiringen er basert på den vellykkede «Snöskoters Dag» (Snøskuterdag)

som har blitt avholdt i Sverige i 40 år. Arrangementet i Sverige startet på 1970-tallet og ble raskt utvidet gjennom 1980-tallet ettersom snøskuterkjøring i Sverige vokste i popularitet. Suksessen ved arrangementet kan spores til å skape en morsom familiehelg, med involvering fra forhandlere, klubber, foreninger, media og andre bransjeinteressenter.

Snøskuterforhandlere kan bruke tiden til å begynne salgssesongen med spesialtilbud på produkter, deler, klær og tilbehør. Det oppfordres til fremvisningsarrangementer med vintage og spesialtilpassede snøskutere, tauingskjøretøy og løypemaskiner. Sikkerhetsopplæringsarrangementer, vedlikeholds- og vintersjekkarrangementer for snøskutere og hengere er en annen aveny forhandlere kan utforske.  

«Internasjonal snøskuterfeiring» er et morsomt arrangement av familiefestivaltypen, der grilling, noen forfriskninger, musikk og en «åpent hus»-mentalitet vil få snøskuterførere forberedt på den kommende sesongen. Forhandlere vil bli kontaktet i løpet av sommeren med oppfordring til å delta i feiringen den 25.-27. oktober 2019. Produsenter støtter ved å tilby co-op-dollar for arrangerende forhandlere.

Snøskuterklubber oppfordres til å delta med sine lokale forhandlere i aktivitetene og delta der det mulig, som ved å: servere mat, koordinere spesialarrangementer, avholde sikkerhetskurs, mens arrangementet tilbyr en mulighet for rekruttering av nye medlemmer og frivillige.

Snøskuterforhandlere vil bli oppmuntret til å ta kontakt med lokale handelskamre, besøks og konferansebyråer samt regionale media for å støtte og hjelpe til med arrangementet. 

Snøskuterkjøring er en stor del av vinterturismens økonomiske motor over hele det nord-amerikanske snøbeltet. «Internasjonal snøskuterfeiring» er en perfekt mulighet til å bringe entusiaster sammen for å sparke i gang sesongen og nyte snøskuterfamilie-livsstilen.

La oss feire «Internasjonal snøskuterfeiring»-arrangementet som én stor familie i oktober. Produsenter, forhandlere, foreninger og klubber som omfavner muligheten til å jobbe sammen og feire snøskuterkjøring i forberedelse for enda en flott sesong med snøskuterkjøring.

Mer informasjon er tilgjengelig på www.snowmobile.org og www.gosnowmobiling.org

Kontakt: Ed Klim

International Snowmobile Manufacturers Association (ISMA)

1640 Haslett Road

Haslett, Michigan 48840

Telefon (517) 339-7788

Faks (517) 339-7798

www.snowmobile.org

www.gosnowmobiling.org

www.avosmotoneiges.org