Vi introduserer den nye Textron Off Road Prowler™ Pro
4. juni 2018

AUGUSTA; GA – Textron Specialized Vehicles Inc., et Textron Inc (NYSE: TXT)-selskap, fortsetter å utvide sitt utvalg av terrengkjøretøy med introduksjonen av det helt nye, Textron Off Road Prowler Pro side-ved-side-kjøretøyet som kun er tiltenkt nyttekjøring. Prowler Pro er bygget i Thief River Falls, Minn., og tilbyr stille bensinkraft og ytelsen og påliteligheten som er nødvendig for å takle de tøffeste jobbene og håndtere de mest ekstreme jaktturene. 

«Vi fokuserte på føreropplevelsen da vi utviklet den nye Prowler Pro», sier John Collins, Vice President, Consumer, for Textron Specialized Vehicles. «Prowler Pro er en formidabel arbeidspartner for enhver gård, ranch, arbeidsanlegg eller jaktekskursjon.»

Enten det handler om å kjøre over åkre, ta seg av buskap eller kjøring i forbindelse med jakt, setter bønder og jegere pris på et stille kjøretøy. I hjertet av Prowler Pro er en 50-hestekrefters, nesten lydløs 812 cc EFI-motor som tilbyr all nødvendig muskelstyrke for å være en pålitelig arbeidspartner eller for å transportere storvilt. For å utfylle den sterke, stillegående motoren reduserer vibrasjonsreduserende motormonteringer og -foringer vibrasjonen og summingen slik at kjøretøyet tilbyr stille kraft og ytelse. Prowler Pro har også et justert eksosanlegg som bruker en gummiisolering med det bakre eksosrøret for å minske lyd fra eksosanlegget. 

Prowler Pro tilbyr ikke bare en stille kjøreopplevelse, men all komforten som er nødvendig for tøffe oppgaver og lange dager. For a comfortable ride, the vehicle has 10 inches of front and 9,5 inches of rear suspension travel, with 10,75 inches of ground clearance and 26-inch Pro Terrain tires to tackle rutted farm fields or the toughest hunting trail. Kjøretøyets 2000 punds tauingskapasitet, 1500 punds lastekapasitet og 1000 punds lastebokskapasitet gjør det lett å taue eller frakte verktøy og vilt. For komfort i førerhytten har kjøretøyet et benkesete for tre personer som er perfekt til arbeidsbruk samt vippestyring med en girstang for enkel og komfortabel bruk. Den tilpasningsbare hastighetskontrollen lar føreren sette en maksimalhastighet, noe som er perfekt for å sikre at ranch- og gårdsansatte bruker passende hastighet på jobb. 

Enten du er på jakt eller driver gårdsbruk, er lagring vesentlig og Prowler Pro tilbyr 17,95 kubikkfot med helhetlig lagringskapasitet. Kjøretøyet har også en lasteboks med 14,72 kubikkfot for å transportere nok av utstyr eller vilt. Dens modulære i-førerhus design muliggjør fjerning av passasjersetene – som enkelt kan lagres bak førersetet – for å frigjøre gulvplass for gjenstander med stor størrelse. Lagringen bak setet tilbyr også ytterligere plass for utstyr som er raskt nødvendig, mens mindre gjenstander som hansker, verktøy og sikkerhetsbriller kan lagres i det romslige hanskerommet. 

Pålitelighet og vedlikeholdsmulighet er vesentlig på åkeren eller på jakten, og Prowler Pro ble utviklet for å være en holdbar og vedlikeholdsvennlig arbeidspartner. Textron Specialized Vehicles testet aggressivt Prowler Pro i mer enn 1 000 timer for å virkelig sette kjøretøyet på prøve. Resultatet er et utprøvd side-ved-side-kjøretøy som er holdbart nok til å motstå de tøffeste oppgavene og forholdene. For enkelt vedlikehold har Prowler Pro verktøyløse servicekomponenter med paneler med enkel tilgang, slik at kjøretøyet kan tilbringe mer tid på åkeren eller i jaktleiren. 

For maksimal allsidighet kan Prowler Pro utstyres med mer enn 50 spesialbyggede tilbehør som er enkle å montere, inkludert et truckinspirert førerhus, et oppvarmingssett, kroppsbeskyttelse, ploger, våpenholdere og belysning. Tilbehørspakker inkluderer «Geared-Up», «Expedition» og «Decked-Out» som tilbyr forskjellige alternativer for tak, frontrute, beskyttelse, belysning og i-førerhus-tilbehør.

Prowler Pro er tilgjengelig i én basemodellfarge, Marsh Gree, for 11 399 USD, (14 199 CA.) Dynamic Charcoal and Fire Red XT models include electronic power steering and 26-inch Pro Terrain tires on machined aluminum wheels for $12 999 (CA$16,199.) Alle kjøretøy selges med en 12 måneders garanti og er tilgjengelig hos forhandlere nå. For mer informasjon, besøk en lokal Textron Off Road-forhandler, gå til TextronOffRoad.com eller bli med i samtalen på Textron Off Roads Facebook-, Twitter-, YouTube- og Instagram-kontoer.

KONTAKT:

Brandon Haddock Director, Communications +1 706 722 5931

bhaddock@textron.com

OM TEXTRON OFF ROAD

De forskjellige Textron Off Road-produktlinjene inkluderer bensindrevne og elektriske terrengkjøretøy for en rekke formål i arbeid og lek, inkludert Prowler™, Stampede™, Havoc™ og Wildcat™-linjene med side-ved-side-kjøretøy og Alterra™ ATV-er. Textron Off Road er et merke fra Textron Specialized Vehicles Inc, et Textron Inc. (NYSE: TXT) selskap.

OM TEXTRON SPECIALIZED VEHICLES INC.

Textron Specialized Vehicles Inc. er en ledende global produsent av golfbiler, nytte- og personlig transportkjøretøy, snøskutere, side-ved-side-kjøretøy, terrengmotorsykler, profesjonelt utstyr for plenpleie og utstyr for bakkestøtte. Textron Specialized Vehicles markedsfører produkter under merkene E-Z-GO®, Cushman®, Arctic Cat®, Textron Off Road, Jacobsen®, Dixie Chopper®, Ransomes®, TUG™, Douglas™, Premier™ og Safeaero™. Selskapets kjøretøy kan finnes i omgivelser fra golfbaner til fabrikker, flyplasser til planlagte lokalsamfunn og temaparker til jaktområder.

OM TEXTRON INC.

Textron Inc. er et multiindustri-selskap som benytter sitt globale nettverk av virksomheter innen luftfart, forsvar, industri og finans til å tilby kunder innovative løsninger og tjenester. Textron er kjent over hele verden for sine kraftige merker, som for eksempel Bell, Cessna, Beechcraft, Hawker, Jacobsen, Kautex, Lycoming, E-Z-GO, Greenlee, Textron Off Road, Arctic Cat, Textron Systems, og TRU Simulation + Training. For mer informasjon, gå til: www.textron.com.

 

Visse uttalelser i denne pressemeldingen kan beskrive strategier, mål, fremtids- eller andre ikke-historiske aspekter. Disse fremtidsrettede uttalelsene gjelder kun for den datoen de blir gjort og vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere dem. Disse uttalelsene er underlagt kjente og ukjente risikoer, usikkerheter og andre faktorer som kan forårsake at våre faktiske resultater varierer vesentlig fra de som er uttrykt eller implisert av slike fremtidsrettede uttalelser.