Ivrig Arctic Cat-fan solgt på Textron Off Roads Havoc™ X
7. mars 2018

Når Ben Olson fra Hunter, North Dakota, besøkte sin lokale motorsportsforhandler, Dakota Cat, for å kjøpe et nytt side-ved-side-kjøretøy, var det ikke noe spørsmål om hvilket merke han skulle kjøpe. Olson, en trofast tilhenger av Arctic Cat®, var klar til å gi Textron Off Roads nye Havoc Xen sjanse.

«Jeg har eid en 2010 Prowler™ og en 2016 Wildcat™ X. Havoc X er en perfekt hybrid av begge. Den har praktikaliteten ved Prowler-en og det gøyale med Wildcat X», sa Olson. «I tillegg er forhandleren min uten tvil den beste i landet.»

Olson visste ikke om Textron Off Road før kjøpet av Arctic Cat, men var imponert over arbeidet selskapet la i å utvikle Havoc X. Han forklarte at kjøretøyet har ført til «oppstyr i side-ved-side-markedet», siden han føler at det ikke er noe annet kjøretøy utstyrt med lignende kvaliteter og funksjoner.

Selv om han bruker kjøretøyet først og fremst til fritid – og utforsker stiene i Minnesota eller kjører på grus i Nord-Dakota – planlegger Olson også å jakte og bruke kjøretøyet til arbeid. Han nevner den klasseledende fjæringen og bakkeklaringen som to av grunnene til at han kjøpte det. Andre funksjoner som drev ham til kjøretøyet var dets 957 cc 100-hestekrefters motor, King-dempere og kjøretøyets taue- og transporteringsmuligheter. Og når det kommer til isfiske, er det ikke noe bedre enn å kunne kaste isboret og agnboksene i det romslige lagringsrommet bak setene.

Selv om han ikke har vært i stand til å kjøre kjøretøyet for mange tøffe mil på grunn av Nord-Dakotas vinterforhold, er Olson overbevist om Havoc X. Denne langtids, selverklærte «Arctic Cat-fyren» har lagt Textron Off Road til den nomenklaturen.