VENTETIDEN ER OVER

Arctic Cat Modellår 2024-modellprogram

UTFORSK MODELLUTVALGET

IKKE GÅ GLIPP AV

Arctic Cat 2024 lineup er her for å endre spillet. Enten du er en cruiser eller adrenalinjunkie, har vi det du leter etter. I tillegg, med den HELT NYE CATALYST-plattformen som finnes på alle scooterne i 600-serien, kan du finne opp en helt ny måte å kjøre på.

Ikke sikker på hvor du skal begynne? Sjekk ut kjøperveiledningen vår for å finne din perfekte scooter i dag.

FINN KJØRETØYET DITT

HELT NY

CATALYST-PLATTFORM

Den helt nye CATALYST-plattformen er klar til å endre måten du ser på snøscooterkjøring. Bygget nedenfra og opp, dette revolusjonære chassiset har vektreduksjoner aldri før sett for fjell-, hybrid- og løypescootere, samt omdefinert ergonomi og en rekalibrert fjæring. Forbedringene stopper ikke der – utforsk hva som setter CATALYST i en klasse for seg selv.

ATACH 4-PUNKTSLÅSSYSTEM

ATACH 4-punktslåsesystemet gjør det enklere enn noensinne å bygge tilbehør til scooteren din. CATALYST-plattformen har vårt første innebyggede tilbehørssystem med nøkkellåser for å sikre et utvalg av bagger og tilbehør på scooteren din. ATACH er sømløst integrert og fullstendig sikkert, slik at du enkelt kan tilpasse kjøretøyet ditt til å passe dine nøyaktige behov.

PANTERA 7000

Pantera, med oppvarmede seter og plass til to, er bygget for en luksuriøs delt kjøretur, men la deg ikke lure av den komfortable designen. 1049 cc 4-takts motoren tilbyr mer enn nok kraft til å utforske av hjertens lyst.

2024 LINEUP ER FULL AV UOVERTRUFFEN FJELL, CROSSOVER, LØYPE/NYTTE OG UNGDOMS SCOOTERE DESIGNET FOR Å FANGE BLIKKET PÅ OG UTENFOR SNØEN.

TEKNOLOGIER

JEVNE KJØRETURER. HVER GANG.

ADAPT™ CVT-variator

Med en design som tilbyr konsekvent ytelse og lengre belteliv leverer den smale ADAPT CVT-variatoren forbedret gasshåndtakrespons og jevn kraftlevering for en kjøretur ulikt noen annen. Tilgjengelig på alle scootere i full størrelse.

FRIHET TIL Å RESPONDERE

ATAC Justerbar i fart

Det er ikke noe mer gjetting med ATAC. Dette systemet lar deg justere fjæringen din med et klikk på knappen som er montert på styret. Når terrenget plutselig endrer seg kan du justere fjæringen din like raskt. Tilgjengelig på utvalgte modeller.

UOVERTRUFFEN MANØVRERBARHET

ALPHA ONE-understell med enkel rail

Opplev fjellet med ALPHA ONE monorail, det gir en ny opplevelse hvor enkelt du kan manøvrere. Med monoraildesignen vil du oppleve uanstrengte svinger, skjæring og sidekjøring i bakker. Tilgjengelig på alle fjellmodeller og Riot X.