ZR Thundercat

Verdens raskeste serieproduserte snøscooter

ZR Thundercat

Med den raskeste, tøffeste snøscooteren på planeten, vil du være usårbar. Bygget med elektronisk servostyring for økt kontroll, ATAC®-fjæring som kan justeres i fart og så mye mer, det umulige vil plutselig virke mulig. ZR® Thundercat gir den ultimate kjøreturen for fartsdemonen i familien din.

Høydepunkter

9000-serien

C-TEC4-motor

ATAC

Fjæring som kan justeres i fart

Elektronisk

Servostyring

137" SLIDE-ACTION

Bakre fjæring

ARS II

Fremre fjæring

ZR 9000 Thundercat

Thundercat er allerede i sin egen klasse, med sin C-TEC4™ turboladede 998 cc 3-sylindrede motor for umiddelbar 200-klasse hestekrefter og med ATAC®-fjæring, som kan justeres i fart, og elektronisk servostyring,servostyring. blirDenne dennekraftkaren kraftkarenblir den ultimate snøscooteren for den ultimate spenningssøkeren. Dette er den raskeste, sterkeste, mest intuitive kjøreturen. Du vil aldri oppleve noe annet lignende. 

ZR 9000 Thundercat
ZR Thundercat 9000-serie C Tec4 turboladet motor

LEGENDARISK KRAFT

9000-SERIE C-TEC4 TURBOLADET MOTOR

Med en Thundercat trenger du ikke nøye deg med det nest beste. Du trenger den største, kraftigste motoren i løypa: 9000-serien C-TEC4™ turboladet kraftkar. Med så mye kraft kan ingen annen snøscooter komme i nærheten.

9000-serie C-TEC4 turboladet motor

ZR Thundercat tuller ikke, med vår største, kraftigste motor. 9000-seriens C-TEC4 turboladede tresylinders motor leverer maksimalt med hestekrefter under alle forhold.

Motoren er den ultimate 4-takts kraftmaskinen og produserer 200 HK-klasses ytelse ved 8750 RPM. Denne motoren på 998 cc har ultrarask gasspedal og turborespons fra en indre avkjølt turbo, pluss et DOHC-design som er matchet med 4-hulls drivstoffinnsprøyting for å skape maksimal ytelse med minimal vekt.

Du får også motorbremsekontroll via en tomgangshastighetskrets og motorkartlegging, lette aluminiumssylindre og en trykksmidd veivaksel.

INTUITIV HÅNDTERING

ELEKTRONISK SERVOSTYRING

Nå med elektronisk servostyring (EPS), er dette en opplevelse på neste nivå. Umatchet kontroll, enklere svinger og intuitiv håndtering vil oppgradere kjøreturen din mer en du kan forestille deg.

GLATT KRAFTLEVERING

ADAPT™ CVT-SYSTEM

ADAPT™ CVT-systemet, med sin lette, smale design som øker ytelse og belteliv, samt industriens eneste selvjusterende variator, gir bedre gasshåndtakrespons, glattere kraftlevering og en kjøretur ulik noen annen.

TILPASSER SEG TERRENG

FOX® ZERO IQS-STØTDEMPERE

Designet for ethvert terreng og enhver kjørestil, disse førsteklasses FOX® ZERO IQS-støtdemperne justeres enkelt for å passe dine behov. Med støtdempere som disse vil du aldri gå tilbake. Tilgjengelige i 1,5 eller 2,0 tommers diametere.

FOX ZERO iQS-dempere

Uansett hva din kjørestil er – eller hva dagen bringer – vil FOX ZERO iQS-demperne være klar.

Med tre komprimeringsinnstillinger (myk, middels og fast) som enkelt kan justeres med en dreieskive montert på det eksterne reservoaret eller med et trykk på en styremontert knapp (på modeller med ATAC), er FOX ZERO iQS-dempere bygget for varierende terreng. Deres eksterne reservoar leverer kjøreturer som ikke minsker i fart, mens coilover-fjær jevner ut de mest ujevne kjøreturene. Tilgjengelige i 1,5 eller 2,0-tommers diametre.

ZR RR Slide Action bakfjæring

INGEN RØFFE KJØRETURER

137" SLIDE-ACTION™ BAKFJÆRING

Røffe kjøreturer ligger i fortiden. Med denne industrieksklusive designen som holder bærearmen engasjert mens den bakre armen komprimerer vil du knapt føle en hump i løypa.

SLIDE-ACTION Rear Suspension

Lås opp det ekte potensialet ved en koblet fjæring med vårt unike SLIDE-ACTION-design. Den fremre armen passer inn i et U-formet spor som tillatter 0,5 tommer med glideraksjon, slik at den fremre armen ikke vil kollapse når den bakre armen komprimerer. Dette unike designet gir deg den fulle fordelen av kobling: kontrollert skiløft under akselerasjon og den fullstendige bruken av den fremre armen til enhver til. SLIDE-ACTION-fjæring tillater også en lavere og mer konsekvent sporspenning med sin moment-sansende kobling, pluss tre-posisjons bakre koblingsblokkjusterbarhet, justerbar forhåndsbelastning av fjær og en holdbar 3-hjuls bakre akselenhet. 

SIKKERHETSINSPIRERENDE KONTROLL

ARS™ II FORSTILLING

Denne innovative fremre fjæringen er bygget for å optimalisere håndtering. Med økt svingbitt er det enklere enn noensinne å temme løypene. Mer kontroll betyr mindre utmattelse, så du vil være i stand til å kjøre lenger på Thundercat.

ARS II fremre fjæring

Det neste nivået at Arctic løpsfjæring (Arctic Race Suspension (ARS)) er her ARS II gir deg bedre grep i svinger og økt bakkeklaring for å levere mer selvtillit i eller utenfor løypene. Vi gjorde de smidde aluminiumspindlene 1,5 tommer lengre fra skien til den nedre armen, og ga den stivere øvre A-armer. Pluss, en revidert geometri leverer et nytt rullemidtpunkt og justerbare kamre, og en svingbar gir flatere, mer forutsigbare svinger i hardpakkede løyper. 

EKSTRA VINDBESKYTTELSE

11" VINDSKJERM I MELLOMHØYDE

Ikke la den kalde vinden sakke deg ned. Denne vindskjermen i mellomhøyde gir ytterligere beskyttelse fra tøff vind, og lar deg få mer ut av hver kjøretur.

ZR Thundercat trykknapp for elektrisk start

RASK OG PRAKTISK

TRYKKNAPP FOR ELEKTRISK START

Det praktiske ved elektrisk start er bare én av de utallige tingene som setter Thundercat i en klasse for seg selv. Med bare et trykk på knappen montert på styret vil du være av gårde.

ZR Thundercat brilleholder

ENKEL TILGANG

BRILLEHOLDER

Mist aldri brillene dine igjen. Den integrerte brilleholderen, montert direkte på dashbordet, holder en viktig del av utstyret sikkert og enkelt tilgjengelig.

TILPASSER SEG LØYPEFORHOLD

JUSTERBAR42"–43" SKI-BREDDE

Med en justerbar 42–43 tommer ski-bredde vil du kunne tilpasse kjøreturen din ytterligere. Still enkelt inn ski-bredden din basert på løypeforhold og føl forskjellen umiddelbart.

ZR Thundercat Ripsaw-spor

FORBEDRET AKSELERASJON

1,75-tommers Backcountry TRACK

Backcountrys vinklede knaster hjelper Thundercat med å gripe løypa. Den hakkede designen leverer utrolige nivåer av håndtering og akselerering.

LYS OPP ENHVER KJØRETUR

LED-FRONTLYS

Et førsteklasses LED-frontlys er vesentlig for nattkjøreturene. Utstyrt med både fjernlys og nærlys, kaster frontlysene et LED-lysmønster med stor rekkevidde og bredde.

ZR Thundercat

ZR Thundercat

Kjøretøyspesifikasjoner

Skriv ut spesifikasjoner

Motor

ZR 9000 Thundercat
Motortype 9000, 4-takts
Slagvolum 998 cc
Kjøling Væske
Sylindre 3-turboladet
Bore og takt 80 x 66,2 mm
Smøring Dry Sump
Tenning Digitalt kontrollert coilinduksjon
Motorstatoreffekt 545 W @ 5000 RPM
Drivstofflevering Elektronisk drivstoffinnsprøyting (EFI)
Eksos Turbolader med lyddemper i rustfritt stål
Drivstoffskapasitet 37,5 L
Oljesystemskapasitet 3,6 L
Kjølevæskesystemskapasitet 5,39 L
Minimum oktan 95

Powertrain

ZR 9000 Thundercat
Drivkløtsj ADAPT
Drevet kløtsj ADAPT
Drivsystem Arctic Drive-system
Bremser Stealth hydraulisk mastersylinder
Kløtsjkalibrering 0–10 000 ft.
Girsystem 22/48
Kjedehelling 90
Drivhjul for spor 9-tanns, 2,86-helling, Exvolute
Revers Trykknapp

Fjæring

ZR 9000 Thundercat
Fremre fjæring ARS II m/ ATAC
Ski-støtdempere FOX 1,5 ZERO iQS
Svingbar Standard
Fremre vandring 22,86 cm.
Bakre fjæring SLIDE-ACTION med 3-hjuls bakre akselenhet, koblingsblokker, bakre arm med Torque Sensing Link, justerbare torsjonsfjærer og ATAC-fjæring som kan justeres i fart
Fremre sporstøtdemper Arctic Cat IFP 1,5
Bakre sporstøtdemper FOX 2,0 ZERO iQS
Bakre vandring 34,3 cm.

Dimensjoner

ZR 9000 Thundercat
Samlet chassislengde 318 cm.
Samlet chassisbredde 122–124 cm
Samlet chassishøyde 132 cm.
Sportype Backcountry
Sporbredde 38 cm.
Sporlengde 348 cm.
Slep 44 mm.
Helling 2,86 tommer.
Skistilling 107–109 cm Justerbar
Skitype/-bredde Løype – 6 tommer
Runnertype Langt dobbelt styrejern 4-bolt m/karbid

Instrumentering

ZR 9000 Thundercat
Type måler Deluxe Digital
Speedometer Digitalt
Turteller Digitalt
Odometer Digitalt
Drivstoff Digitalt
Olje Indikatorlampe
Kjølevæske Digital/Indikatorlampe
Klokke Digitalt
Batterivolt Digitalt
Høyemåler Digitalt
Timer Digitalt

Funksjoner

ZR 9000 Thundercat
Farge Black
Varmeutveksler Fremre/lang tunnel
Starter Elektrisk trykknapp
Styre Hektet
Lykter LED m/aksentlys
Seter høy ytelse
Standard tilbehør 12 V kontakt, Sport frontstøtfanger, brilleholder, hånd- og tommelvarmere, oppvarmet førersete, Team Arctic håndvern, oppvarmet førersete, standard bremseskive, EPS-standard styring, dødmannsbryter og Tunnelflaps
Frontrute 28 cm. Middels høyde