Modellår 2022 oppdatering

Først og fremst vil vi gjerne takke deg for at du er et medlem av Arctic Cat-familien. Vi forstår frustrasjonen din, og bekymringene dine er hørt. Som du sannsynligvis er klar over, har mange selskaper, inkludert Arctic Cat, blitt påvirket av situasjonen rundt den globale forsyningskjeden. Med knapphet uten sidestykke og forsinkelser av nødvendige deler, har leveringen av mange Modellår 2022 Snowmageddon-kjøretøy blitt forsinket over de siste månedene.

Teamet vårt fortsetter å samstemme ansatte og produksjonslinjer for å støtte levering etter hvert som komponenter blir tilgjengelige. Dette krever at vi revurderer situasjonen daglig for å maksimere hva vi kan bygge hver dag.

Til tross for leverandørknapphet jobber vi iherdig for å levere fullstendig byggede 2022 Snowmageddon-kjøretøy så snart vi kan, og har levert mer enn halvparten av 2022 Snowmageddon-scooterne siden oktober 2021.

Igjen, takk for din stødige lojalitet til Arcit Cat-merket og for din tålmodighet i disse vanskelige tidene. Vi vet at du gjerne vil komme deg ut, finne eventyr og skape minner på din Arctic Cat. Vit at vi gjør alt vi kan for å levere snøscooteren din. Vi verdsetter også din forståelse for at denne situasjonen er utenfor våre forhandleres kontroll. De vil ha den aller nyeste informasjonen, så ta kontakt med dem for oppdateringer angående din ordrestatus. 

       -- Arctic Cat-teamet